Hilde Discart is een creatieve duizendpoot. In het dagelijkse leven is ze deeltijds office manager in een juridische context. De resterende tijd doet ze niets liever dan het decoreren van interieurs: ze schetst, tekent, ontwerpt. Om zich te laten inspireren pluist ze magazines uit, snuistert ze rond in gespecialiseerde winkels, en schuimt ze vakbeurzen af.

In 2009 start ze een 2-jarige cursus interieurontwerp bij SYNTRA, gevolgd door een cursus architectuurtekenen aan de Academie van Temse.

Met deze bagage gaat ze aan de slag, eerst in haar eigen huis, dan bij vrienden. In 2013 besluit ze om haar diensten in bijberoep ook aan anderen aan te bieden en start ze met DISSIGN. Inmiddels heeft ze al een aantal knappe realisaties zowel in woningen, appartementen als kantoren.

Daarnaast volgt Hilde al 5 jaar een opleiding Schilderkunst aan de Academie van Temse. De kleur en het thema van haar schilderijen bepaalt ze in functie van het interieur waar het terecht zal komen. Zo is alles in harmonie.